Openstaande vacatures

Wil je vooruit in de techniek, in welke techniek dan ook? Polytechniek biedt volop vooruitgang en ontwikkeling. We hebben “coole jobs" in een warme omgeving. Je kunt je zowel in de breedte van de techniek ontwikkelen maar er is ook ruimte voor specialisatie.

Polytechniek heeft alle technieken onder één dak. We houden ons bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van installaties in de koudetechniek, meet- en regeltechniek, elektrotechniek, verwarming, luchtbehandeling en waterbehandeling. In al deze technieken is veel ontwikkeling en innovatie met name om onze wereld leefbaar te houden en dat is de reden dat we werken aan installaties die duurzaam zijn en het milieu zo weinig mogelijk beïnvloeden.

Als partner van Seed Valley is Polytechniek werkzaam bij veel toonaangevende zaadbedrijven in de regio. Verder hebben we veel relaties in de agrarische en de utiliteit-sector. Een nichemarkt van ons bedrijf is de witlof hydrocultuur, oftewel de kweek van witlof op water. Bij al deze installaties combineren we de eerder genoemde technieken tot één geheel. Dit alles om onze klanten te helpen bij de bewaking van belangrijke processen en producten en in geval van calamiteiten snel en accuraat een oplossing te bieden.

Werken bij Polytechniek doe je in een open en stimulerende cultuur waar committent, eerlijkheid en gelijkheid belangrijke pijlers zijn. Medewerkers helpen elkaar in een collegiale sfeer. De belangen van de medewerkers en van de onderneming lopen bij ons parallel.

Wij verwachten van jou de nodige inzet en vakkennis. Wat mag je van ons verwachten:

  • duidelijke organisatiestructuur met korte lijnen
  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • opleidingen op het gewenste vakgebied
  • enthousiaste collega's met een lange staat van dienst
  • prettige werksfeer in hechte teams
  • erkend leerbedrijf op alle technische gebiedenHebben wij je interesse gewekt? Reageer dan en stuur je sollicitatie naar

Polytechniek BV, Koggeweg 63, 1607 MT HEM

t.a.v. Jaap Vlam AC

Telefoon 0228-545454

personeel@polytechniek.nl


Nieuwsarchief