Klantenservice

Polytechniek Klanten Service
Polytechniek biedt haar klanten een uitstekende service en bereikbaarheid door middel van een 24-uurs-servicedienst. Ons bedrijf heeft 7 dagen per week een 24-uurs servicedienst welke buiten de kantooruren om beantwoord wordt door een servicecoördinator.

We hechten sterk aan een goede relatie met onze klanten. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden over ons bent. Wij hopen dat u het ons dan laat weten, want dan kunnen we er iets aan doen.

Polytechniek is NVKL-lid en maakt het onderscheid door eerlijk maatschappelijk verantwoord gedrag. Deze gedragscode is elk NVKL-lid uit het hart gegrepen en is een heldere richtlijn voor elke dag.

Complimenten/Klachten
Complimenten aan of klachten over de handelswijze van onze organisatie of de bij ons werkzame personen kunt u schriftelijk richten aan de directie van Polytechniek, berichten via onze of via onze e-mail reactie@polytechniek.nl.

Onze directeur Sjon de Lange neemt persoonlijk de klacht in behandeling en laat u weten binnen welke termijn u een reactie kunt verwachten.

— Direct contact —

Met Polytechniek haalt u meer dan 45 jaar ervaring in huis.

Polytechniek ontzorgt bij het realiseren en onderhouden van uw technische installaties.

Recente projecten

Hieronder vindt u een greep uit onze recente projecten. Polytechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoud alle technische installaties. Van Advies tot en met Zekerheid.

 • Uitbreiding en ombouw koeling Propaan/CO2

  Uitbreiding en ombouw koeling Propaan/CO202-01-2018

  René Verdonk Broccoli is aangesloten bij de GMO erkende coöperatieve telersvereniging Best of Four u.a.. Zij biedt handelshuizen in binnen- en buite...

 • Nieuwbouw koelcellen

  Nieuwbouw koelcellen 01-11-2017

  De familie Leeuwenburg gaat na 3 generaties nieuw bouwen, Polytechniek heeft de opdracht mogen ontvangen voor ruim 5000 m2 koelcellen, onze hartelijk ...

 • Nieuwbouw kas 8000m

  Nieuwbouw kas 8000m03-10-2017

  ....

 • Uitbreiding bedrijf op de slimweg

  Uitbreiding bedrijf op de slimweg09-06-2017

  De mannen Wagemaker hebben een compleet nieuw bedrijf aan het bestaande bedrijf gezet complimenten.Polytechniek heeft weer het vertrouwen gekregen om ...