Nieuws 10-01-2011

Polytechniek Voetbal toernooi 14 en 15mei

PERSBERICHT JEUGD VOETBAL TOERNOOI 14&15 MEI 2011

Het 10.000e doelpunt wordt geschoord tijdens het jubileum van het Polytechniek jeugd voetbal toernooi op 14 &15 Mei

In het weekend dat de vaderlandse competitie word afgesloten is ook het eerste grote voetbal spektakel alweer in volle gang. Tevens zal hoogstwaarschijnlijk de 10.000e euro !! aan goede doelen worden uitgekeerd !!! Dit bedrag is gebaseerd op een berekening van voorgaande jaren

Nadat vorig jaar een succesvol weekend werd afgesloten, besloot de directie van Polytechniek Installatie Bedrijf uit Venhuizen om voor de laatste maal hun naam aan het evenement te verbinden. Onder het motto ‘De jeugd heeft de toekomst”

Daarop besloten de mannen en vrouw er hun schouders er weer onder te zetten om qua omvang het grootste jeugd voetbal toernooi van Noord-Holland weer gestalte te geven. Hierna een summier overzicht wat bovengenoemde personen allemaal moeten regelen om zo’n weekend ordentelijk te laten verlopen. Wat te denken over de beschikbaarheid van de velden Uitnodigen van tientallen verenigingen en het verwerken daarvan in het wedstrijdschema. Maken van progamma boekjes en de indeling van de kleedruimte. Dan nog de verzorging van frisdrank en ijs voor 2000 !!!!!! spelers. Bestellen van portofoons en de herkenbare kleding voor leidinggevenden En uiteindelijk de verzorging van de trofeeën waar het de voetballers toch allemaal om gaat !!

Valken-Venhuizen & SC Spirit- Hoogkarspel & Woudia -Westwoud

Het toernooi is verdeeld over twee dagen op drie sportcomplexen. Dat moet ook wel want er zijn maar liefst 190 teams van 22 verenigingen die 530 wedstrijden spelen!!!!!!!!

Als je daar over nadenkt betekent dat er een groot aantal scheidsrechters nodig zijn en is de zoektocht naar ongeveer 90 leidsman/vrouw nog in volle gang.

Doel voor Doel

De organisatie stelt voor ieder gescoord doelpunt een euro beschikbaar. Dat kan oplopen tussen de 800 tot 1000 euro !! Deze keer is gekozen voor de stg. www.june.nl Doel van de stichting is het helpen van de bevolking in GAMBIA met het uitvoeren van kleinschalige projecten zoals de bouw van scholen, een brug, waterputten, sponsoring van schoolkinderen enz.

TOT ZIENS ZATERDAG 14 OF ZONDAG 15 MEI DE GEHELE DAG OP HET VOETBAL COMPLEX IN VENHUIZEN & WESTWOUD OF HOOGKARSPEL. TOEGANG GRATIS

Klik hier voor persbericht