Agrarisch & Zaadsector

Agrarisch & Zaadsector

Polytechniek bouwt al ruim 45 jaar installaties voor de agrarische sector. Onze dienstverlening strekt zich uit van het geven van advies tot en met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van allerlei soorten technische en innovatieve installaties. Of het nu gaat om koeltechnische installaties, warmtepompen, verwarming, elektrotechniek, water- en luchtbehandeling en meet- en regeltechniek, wij kunnen het allemaal leveren. Polytechniek is met een breed en compleet pakket aan diensten, de ideale partner voor de agrarisch ondernemer. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle installaties goed op elkaar zijn afgestemd. Onze 24-uurs storingsdienst garandeert u de snelst mogelijke hulp. Na oplevering zorgt Polytechniek uiteraard voor een uitstekende service en onderhoud.

Brochure agrarisch bekijken
Brochure zaad bekijken

Uw voordelen:
- Alle technieken onder één dak: efficiënt en kostenbesparend.
- Kiezen voor Polytechniek is kiezen voor zekerheid; Wij bieden de beste producten en service en kunnen complexe projecten aan.
- Altijd voldoende mankracht en know how om acute storingen en calamiteiten snel op te lossen.
- Hechte ploeg van medewerkers: ruim voldoende kennis over wat er speelt op de bedrijven.
- Focus op duurzaamheid. Er wordt gewerkt met de modernste, meest energiezuinige technieken. Dit is vriendelijk voor het milieu en uw budget.

- Eén aanspreekpunt, dus ook maar één telefoonnummer: 0228-54 54 54.
- Uitstekende service en klantcontact.
- Onderhoudscontract afsluiten mogelijk.
- 7 dagen per week een 24-uurs storingsdienst, geen antwoordapparaat!
- Polytechniek is aangesloten bij Uneto-VNI en de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling.

Certificering:
Polytechniek voldoet als installateur aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren. Hierdoor blijft ook in de toekomst een goede bedrijfsvoering gewaarborgd.

— Direct contact —

Met Polytechniek haalt u meer dan 45 jaar ervaring in huis.

Polytechniek ontzorgt bij het realiseren en onderhouden van uw technische installaties.

Recente projecten

Hieronder vindt u een greep uit onze recente projecten. Polytechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoud alle technische installaties. Van Advies tot en met Zekerheid.

 • Uitbreiding en ombouw koeling Propaan/CO2

  Uitbreiding en ombouw koeling Propaan/CO202-01-2018

  René Verdonk Broccoli is aangesloten bij de GMO erkende coöperatieve telersvereniging Best of Four u.a.. Zij biedt handelshuizen in binnen- en buite...

 • Nieuwbouw koelcellen

  Nieuwbouw koelcellen 01-11-2017

  De familie Leeuwenburg gaat na 3 generaties nieuw bouwen, Polytechniek heeft de opdracht mogen ontvangen voor ruim 5000 m2 koelcellen, onze hartelijk ...

 • Nieuwbouw kas 8000m

  Nieuwbouw kas 8000m03-10-2017

  ....

 • Uitbreiding bedrijf op de slimweg

  Uitbreiding bedrijf op de slimweg09-06-2017

  De mannen Wagemaker hebben een compleet nieuw bedrijf aan het bestaande bedrijf gezet complimenten.Polytechniek heeft weer het vertrouwen gekregen om ...